Sefer Zengin İlkokulu

Vizyon: Başarılarıyla her alanda model gösterilen ve söz sahibi olan bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin kendilerini ve sahip oldukları özgün, yapıcı ve yaratıcı güçleri tanımalarını sağlayarak; onların bu özelliklerini geliştiren, sorumlu, özgür, üretken, katılımcı ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmaktır.

Başarılar: TKY İl Birinciliği-İlçe Geneli En Başarılı Kurum-SBS İlçe Birinciliği-Beyaz Bayrak Ödülü-İl Bilgi Yarışması Üçüncülüğü (I.Kademe)

Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuz öğrenci mevcudu 80´dir.

WEB - https://seferzenginio.meb.k12.tr

Adres - 21HAZİRAN MAH. ESKİ BAYBURT CAD. SEFER ZENGİN İLKOKULU BLOK NO: 13 PAZARYOLU / ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçemizde konut sayısının yetersiz olmasından dolayı kiralık konut bulmakta zorluklar yaşanmaktadır.İlçemizde öğretmenevi bulunmaktadır.

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 120 km uzaklıktadır.Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.